Vrachtwagenverzekering vergelijken

Vrachtwagenverzekering vanaf €8,-

Voordelen vrachtwagenverzekering

Veilig verzekeren

Wij maken gebruik van een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Dit doen wij door gebruik te maken van SSL. Tevens zorgen wij ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft.

Internetkorting

Doordat wij efficiënter en goedkoper te werk kunnen gaan. Kunnen wij de zelfde verzekeringen tegen een lager tarief aanbieden.

Bedenktijd

Wij werken met 14 dagen bedenktijd. Past het afgenomen product toch niet bij u, dan kunt u deze binnen 14 dagen na het afsluiten hiervan kosteloos annuleren. Wij bieden graag producten aan waar onze klanten tevreden over zijn.

Maximale korting

U kunt bij ons wel een korting opbouwen van wel 80%. Dit zorgt voor een lage premie. Hier komt u voor in aanmerking door schadevrij te rijden. Hoe meer aantal jaren in zonder schade heeft gereden. Hoe hoger de korting.

Laag instaptarief

U stap bij ons op een lage premie. Wij bieden al direct een hoge b/m korting. U kunt tot wel 50 % direct aan korting ontvangen.

Goedkoopste premie

Doordat wij constant de markt van vrachtautoverzekeringen in de gaten houden, werken wij uitsluitend met gerenommeerde verzekeraars. Dit levert ook de goedkoopste premie van Nederland voor u op.

Vrachtwagenverzekering algemene informatie

Wanneer u een vrachtwagen in het bezit heeft, of u bezit een heel vrachtwagenpark. Wij kunnen op het gebied van de vrachtwagen u altijd een zeer passende en scherpe aanbieding doen. Doordat de vrachtwagens vaak voor grote risico’s staan, worden hiervoor ook hoge verzekeringspremies gevraagd. Toch kunnen wij ondanks deze risico’s u altijd een hele scherpe premie aanbieden.

U dient uw vrachtwagen altijd minimaal WA te verzekeren. Deze dekking zorgt ervoor dat als u een ongeluk maakt naar een ander toe, deze schadeloosgesteld gaat worden. U moet dan wel de veroorzaker zijn van het ongeval. Via de WA verzekering bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan andere voor zowel materiële als letselschade. Deze dekking dient u altijd in stand te houden, zolang het voertuig op uw naam staat.

Het is mogelijk om de verzekering uit te breiden met een beperkte casco dekking. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd tegen schade die ontstaat als gevolg van: brand , hagel , storm , blikseminslag, schade door loslopende dieren en ruitbreuk. Deze verzekering wordt vaak berekend op basis van de leeftijd van de bestuurder, postcode en de cataloguswaarde of aanschafwaarde van de vrachtwagen zelf.

Wilt u de meeste uitgebreide vorm voor u vrachtwagenverzekering afsluiten, dan komt u bij de WA + volledige casco dekking uit. Dit is de meest uitgebreide variant voor uw vrachtwagen. Naast de hierboven omschreven voorvallen bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig die ontstaat door bijvoorbeeld: botsing , omslaan en /of slippen van de weg door uw eigen schuld.

Stel u heeft een aanhanger dan in is deze automatisch alleen WA verzekerd zolang deze aan het trekkende voertuig vast zit. Zodra deze los gekoppeld is, dan geld er geen standaard dekking meer voor en dient u hiervoor een aparte verzekering voor af te sluiten. Naast bovengenoemde dekkingen kunt u de vrachtwagenverzekering altijd uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Meer hierover treft u in onze vergelijkingssoftware aan.

Veelgestelde vragen vrachtwagenverzekering

Ik heb een nieuwe vrachtwagen ben ik verplicht deze te verzekeren.

Uw vrachtwagen valt onder de verzekeringsplicht. U dient het voertuig zo snel mogelijk minimaal WA te verzekeren.

Welke gewichten hebben wij nodig voor het berekenen van onze vrachtwagenverzekering.

De gegevens welke u nodig heeft, is het treingewicht. Dit zijn het ledig gewicht en het laagvermogen bij elkaar opgeteld.

Is mijn aanhanger ook automatisch verzekerd.

Wanneer de aanhanger vastgekoppeld is dan is deze automatisch alleen WA verzekerd.

De premie voor een vrachtwagen is best hoog, kan ik deze gespreid betalen.

Ja u kunt de verzekering in termijnen betalen. Zo kunt u per maand , kwartaal , half jaar of per jaar betalen.

8.9
Onze vrachtwagenverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,9.

8.9/10

(Gebaseerd op 19 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top