Scooter voordelig verzekeren

Goedkope scooterverzekering vergelijken

Scooter verzekerd vanaf €1,-

Voordelen scooterverzekering

Maximale no – claim korting

De verzekeraar waar wij mee werken kunnen u een hoge no-claim korting geven. Dit kan wel oplopen tot zo’n 85%. Op dit moment is dit de hoogste korting die u kunt krijgen op een scooterverzekering

Korting overdragen

Wanneer u schadevrije jaren heeft opgebouwd en u wilt deze niet meer gebruiken. Dan kunt u deze gebruiken voor een andere verzekeringen. U kunt dan denken een een auto / motorverzekering. Deze dient dan wel bij ons aangevraagd te worden.

Veilige verzekeren

U kunt zich prima bij ons veilig verzekeren. Wij werken met SSL, hiermee zorgen wij ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft.

Internet korting

Wij bieden u direct een hoge korting. Profiteer direct van onze internet kortingen. Wij bieden producten scherper aan, dan andere aanbieders.

14 dagen bedenktijd

Doordat wij overtuigd zijn van onze aan te bieden producten, kunt u gebruik maken van onze bedenktijd van 14 dagen. Wilt u het afgenomen product toch niet. Dan kunt u dit binnen 14 dagen kenbaar aan ons maken

Scooterverzekering algemene informatie

Zodra u een scooter op uw naam heeft staan , dan bent u verplicht deze te gaan verzekeren. Volgens de wet moet deze minimaal WA verzekerd zijn. De Wa dekking bij een scooterverzekering houdt in dat u verzekerd bent tegen schade die u toebrengt aan andere. Dit moet dan wel uw schuld zijn. Zo kunt u denken aan schade die veroorzaakt is aan andere weggebruikers bijvoorbeeld aan een auto of een fietser. U dient u er rekening mee te houden dat u de WA dekking altijd in takt moet houden. Gebeurt dit om een of andere redenen helaas niet, dan loopt u het risico op een bekeuring. Deze bekeuring is op dit moment al vrij duur geworden.

Wilt u de scooter iets uitgebreider verzekeren dan kunt u kiezen voor een WA + diefstal dekking. U bent dan verzekerd voor de WA dekking maar ook als u voertuig gestolen wordt dan ontvangt u van de verzekeraar hier een vergoeding voor.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een WA + beperkte casco dekking. U bent WA verzekerd en vervolgens bent u bij de meeste verzekeraars verzekerd tegen de volgende gebeurtenissen: brand , ontploffing , blikseminslag , zelfontbranding , kortsluiting , diefstal , inbraak , poging tot diefstal of inbraak , relletjes , storm , door storm vallende voorwerpen , aardbeving of aardverschuiving of een botsing met vogels of andere loslopende dieren. Middels deze dekking bent u dus ook al aardig ruim verzekerd.

Veel verzekerden kiezen voor een All risk dekking. Dan bent u zeer ruim verzekerd. Beter en uitgebreider kunt u niet verzekerd zijn voor uw scooter. Zo bent u naast de hierboven omschreven gebeurtenissen ook nog extra verzekerd tegen : van de weg of te water raken en tegen schade die is ontstaan aan uw scooter door uw eigen schuld.

U kunt de scooterverzekering op verschillende manieren bij ons betalen, zo kunt u kiezen voor een maand, kwartaal , half jaar of een jaarbetaling. Wij sturen u altijd netjes een polis op. U kunt deze per post ontvangen maar het is ook mogelijk om deze per email te ontvangen.

Veelgestelde vragen scooterverzekering

Is het mogelijk om met mijn scooter naar het buitenland op vakantie te gaan ?

Wanneer u de ’’groene’’ kaart meeneemt kunt u zonder enige problemen met de scooter op vakantie gaan.

Bestaat er ook een eigen risico op mijn scooterverzekering ?

Ja, er kan op een WA + of een all risk dekking een eigen risico zitten. In de meeste gevallen zit dit tussen de € 100 en € 200,-. Op uw polis staat het daadwerkelijk eigen risico.

Mijn zoon wil op mijn scooter rijden kan dit zonder problemen.

Wanneer uw zoon niet vermeld bij ons staat als bestuurder kan dit wel dergelijk voor problemen zorgen. Wij raden de gegevens door te geven van uw zoon. Wij zullen dan een polisaanpassing voor u doen.

Welke factoren zijn afhankelijk voor de premieberekening van mijn scooterverzekering.

De volgende factoren zijn meestal van belang: Leeftijd bestuurder, soort scooter, dekking.

Ik heb een scooterverzekering bij jullie aangevraagd, maar mijn partner heeft er blijkbaar ook een aangevraagd. Kan er een geannuleerd worden.

Ja, u geniet bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. U kunt binnen 14 dagen de verzekering altijd stop zetten zonder enige opgaaf van reden.

Als ik kies voor een maandbetaling geldt er dan een opslag bij u.

Nee, de premie wordt niet verhoogd als u kiest voor een gespreide betaling.

Is het ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen voor mijn scooterverzekering.

Dit is zeker geen enkel probleem. U kunt berekenen en vergelijken. Daarna kunt u zonder problemen de offerte per email ontvangen.

Ben ik verplicht een schadeformulier in te vullen voor mijn scooterverzekering !

Zonder ingevuld en ondertekend schadeformulier kunnen wij u helaas niet verder helpen. Wij hebben deze altijd nodig.

Honderden klanten deelden hun ervaring met een scooterverzekering vergelijken

Eenvoudig en snel een scooterverzekering afgesloten, goede response.
R. van Doorn, Dordrecht
Het vergelijken van verzekeringen was top.
P. Hermans, Maastricht
Vergeleken en afgesloten binnen enkele stappen.
S. Evers, Zotermeer
Erg prettig door de stap voor stap methode
E. Bosman, Amsterdam

scooterverzekering vergelijken

9.2
Onze scooterverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9,2.

9.2/10

(Gebaseerd op 146 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top