Opstalverzekering vergelijken

Opstalverzekering afsluiten vanaf €3,-

Voordelen opstalverzekering

Veilig verzekeren

Wij maken gebruik van een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Dit doen wij door gebruik te maken van SSL. Tevens zorgen wij ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft.

Bedenktijd

Wij werken met 14 dagen bedenktijd. Past het afgenomen product toch niet bij u, dan kunt u deze binnen 14 dagen na het afsluiten hiervan kosteloos annuleren. Wij bieden graag producten aan waar onze klanten tevreden over zijn.

Garantie

U kunt een opstalverzekering bij ons afsluiten en hiervoor een garantie tegen onderverzekering krijgen. Wanneer u de ’’opstalwaardemeter’’ invult. Dan geniet u 5 jaar lang garantie tegen onderverzekering.

Pakket

U krijgt bij ons al 10% extra korting op de opstalverzekering. Wanneer u deze in een pakketvorm aanvraagt. Zo kunt u naast de korting nog een extra bonus korting ontvangen.

Schadeafwikkeling

Wanneer u een schade bij ons meld, zullen wij deze direct zo spoedig mogelijk af te wikkelen. Zo kunt u bij ons ook al ’’online’’ een schade melden.

Opstalverzekering algemene informatie

Op het moment dat u huiseigenaar bent geworden, bent u vaak eigenaar geworden van ’’ iets ’’ met een hoge financiële waarde. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om dit risico af te dekken middels een verzekering. U kunt hier een zogenaamde opstalverzekering voor af sluiten. De opstalverzekering heeft meerdere dekkingen zoals een uitgebreide , extra uitgebreide en meest uitgebreide dekking. Wij zullen een aantal dekkingen met u doornemen. Wij werken voornamelijk met verzekeraars welke alleen de uitgebreide dekking en meest uitgebreide dekking aanbieden.

Uitgebreide opstal dekking

Onder deze dekking vallen eigenlijk de meest voorkomende schades. Zo moet u denken aan brand, waterschade, blikseminslag, stormschade, kortsluiting, braakschade enz enz. Omdat wij werken met veel verschillende verzekeraars , kunnen in deze dekkingen kleine verschillen ontstaan. Het is daarom ook altijd te raden om de polisvoorwaarden van de desbetreffende verzekeraar goed na te kijken. Het is zelfs mogelijk om deze te vergelijken met andere verzekeraars middels onze berekening-software.

Meest uitgebreide opstal dekking

Deze dekking wordt ook wel alle onheilen dekking genoemd dit komt vaak neer op het feit alles is verzekerd tenzij het nadrukkelijk vermeld staat in de polis als zijnde uitgesloten. Naast de hierboven omschreven dekking bent u dus nog aanvullende verzekerd. Over het algemeen geldt er voor deze verzekering geen eigen risico, maar bij storm komt deze wel naar voren. Het kan zijn dat de verzekeraar dan € 150,- hanteert.

Wij raden u altijd aan om een herbouwwaardemeter te gebruiken. Hiermee voorkomt u namelijk onderverzekering. In geval van schade is het nog vervelender dat u het schadebedrag niet volledig vergoed krijgt omdat u niet correct verzekert bent geweest. Als u de herbouwwaardemeter invult geniet u garantie tegen onderverzekering voor 5 jaar.

Hulp nodig bij het vergelijken van uw opstalverzekering?

Veelgestelde vragen opstalverzekering

Op dit moment heb ik geen opstalverzekering, bent ik verplicht deze af te sluiten.

Een opstalverzekering is niet verplicht. Uw hypotheekverstrekker kan wel van u eisen om een opstalverzekering af te sluiten.

Ik heb een meest uitgebreide dekking voor mijn opstalverzekering. Bestaat er nog een betere dekking.

Nee, op dit moment is de meeste uitgebreide dekking de ruimste dekking voor uw opstalverzekering.

Hoe kan ik het beste de waarde voor mijn opstal vaststellen.

Dit kan middels een taxatierapport en anders kunt u dit het beste doen via een herbouwwaardemeter.

Wat zijn de voordelen van een herbouwwaardemeter.

Middels dit formulier bent u 5 jaar lang verzekerd tegen onderverzekering. De verzekeraar zal u na 5 jaar verzoeken het formulier opnieuw in te vullen.

Ik heb voornemens om een rieten kap te nemen, moet ik dit doorgeven aan de verzekeraar !

Ja dit is een hele belangrijk wijziging in het risico, dit dient u direct door te geven aan de verzekeraar.

Is brand verzekerd onder mijn opstalverzekering ?

Ja , brand is altijd een basisdekking onder de opstalverzekering.

Hoe wordt de premie vastgesteld voor de opstalverzekering !

De premie wordt vaak berekend over: verzekerde som, soort dekking, met glas zonder glas, postcodegebied.

Als ik mijn huis verkocht heb, kan ik dan mijn opstalverzekering stop zetten.

Ja wanneer u uw woning verkocht heeft. Kunt u inderdaad zonder enige problemen de opstalverzekering stop zetten.

8.8
Onze opstalverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,8.

8.8/10

(Gebaseerd op 83 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top