Motorverzekering vergelijken

Motorverzekering vanaf slechts €2,-

Voordelen motorverzekering

Scherpe premie

Wanneer u bij ons een motorverzekering wilt afsluiten, bent u direct verzekerd van de laagste premie.

Seizoenskorting

U kunt voor uw motor , verschillende soorten dekkingen afsluiten. Zo kunt u ook voor een zomerdekking kiezen. Hierdoor wordt een premie lager. U bent dan bijvoorbeeld alleen verzekerd tijdens de zomermaanden. U kunt ook kiezen voor een dekking voor het hele jaar.

2e motor

Heeft u een extra motor of meerdere motoren in het bezit. dan kunt u deze via ons verzekeren tegen extra lage premie’s.

Online dekking

Het is mogelijk om bij ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag een motorverzekering af te sluiten. U kunt dan direct met uw motor de weg op.

14 dagen bedenktijd

U heeft bij ons recht op 14 dagen bedenktijd. Wanneer u een product heeft afgenomen en hier toch niet zo tevreden over bent. Dan kunt u dit binnen 14 dagen schriftelijk aan ons kenbaar maken. Het product word dan kosteloos voor u geannuleerd.

Soorten dekkingen

De diversiteit is groot, zo kunt u allerlei verschillende hoofddekkingen en subdekkingen voor uw motor af sluiten.

Basis korting

Gaat u een motorverzekering bij ons afnemen dat zult u merken dat u direct geniet van een hoge instapkorting. Die korting kan wel eens oplopen tot wel zo’n 70% afhankelijk van de verzekeraar.

Veilig online verzekeren

Wij werken via SSL , hierdoor kunt u in een beveiligde omgeving een product bij ons afnemen. Uw privacy blijft hierdoor bij ons gewaarborgd.

b/m korting

Hoe langer een rond rijdt zonder een schade te maken, hoe hoger uw b/m korting gaat worden. Dit kan wel oplopen tot zo’n 80%

Motorverzekering algemee informatie

Bent u in het bezit van een motor, of het nu een zogenaamde “buikschuiver” of een “snelle jongen” betreft. Deze dienen altijd minimaal WA verzekerd te zijn. U kunt ervoor kiezen om bij de motorverzekering te kiezen voor een zomerdekking. Dit houdt feitelijk in zodra de zomer begint, bent u verzekerd. Tijdens de wintertijd bent u dus niet verzekerd en zou u feitelijk niet de weg op kunnen.

De zomerdekking op een motorverzekering zorgt vaak voor een premieverlaging. Het is aan te raden om de motor minimaal WA verzekerd te houden. Vanuit de wegenverkeerswet wet artikel 2 bent u verplicht om een WA verzekering voor elk motorrijtuig te hebben, zo ook de motor. Ook al staat deze in de winter in de schuur.

U kunt de keuze maken om uw motor uitgebreider te verzekeren, zo kunt u kiezen voor de WA + beperkte casco dekking. Naast de hierboven omschreven WA dekking bent u ook verzekerd tegen schade veroorzaakt door :

• brand
• diefstal
• stormschade
• hagelschade
• schade door blikseminslag
• schade veroorzaakt door loslopende dieren

Wanneer bovenstaande dekkingen nog niet voldoende zijn, kunt u ervoor kiezen om de motor All risk te verzekeren. Naast de hierboven omschreven dekkingen bent u ook verzekerd tegen schade veroorzaakt door u zelf aan uw eigen motor. Ook al is de aanrijding uw eigen schuld, dan nog zal de verzekeraar u schadeloos gaan stellen. U kunt dan de motor naar een erkende reparateur brengen en de motor laten repareren. Op uw “groene” kaart staan de dichtstbijzijnde reparateurs vermeld.

Krijg ik op mijn motor dezelfde korting als op mijn auto !

Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij uw motor inderdaad in uw pakket van uw auto plaatsen. Uw motor gaat wel zelf schadevrije jaren opbouwen. Vaak kunt u wel de korting van uw auto krijgen.

Mijn motor staat al een aantal dagen bij de reparateur omdat ik betrokken ben geweest bij een aanrijding. Kan ik vervangend vervoer krijgen !

Helaas bestaat er voor de motor geen vervangend vervoer.

Dien ik de kosten van reparatie eerst zelf te betalen.

Wanneer u bij een aansloten reparateur uw motor laat maken dan hoeft u zelf niks te regelen. Alles wordt voor u geregeld met de verzekeraar.

Mijn helm en kleding zijn beschadigd geraakt. Kan ik dit claimen bij de verzekeraar.

Heeft u een dekking uitgebreider dan WA. Dan vallen uw helm en kleding vaak onder de dekking. Meestal wel tot een bedrag van € 1000,-

Ik heb via u een andere verzekering gevonden. Is deze verzekeraar verplicht mij te accepteren.

Het is aan de verzekeraar zelf om uw aanvraag wel of niet te accepteren. Er geldt hier namelijk geen verplichting voor ook al gaat het om een WA dekking.

Moet ik u mijn royementsverklaring op sturen.

In de basis hoeft u dat niet te doen. Verzekeraars kunnen tegenwoordig deze gegevens via het roydata achterhalen.

Kan ik iemand een keer op mijn motor laten rijden ?

Het is toegestaan om iemand anders op uw motor te laten rijden. U dient dan wel zeker te weten dat deze in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Kan ik een bonus/malusbeschermer afsluiten voor mijn motorverzekering !

Op dit moment is deze aanvullende verzekering helaas niet meer af te sluiten.


Honderden klanten deelden hun ervaring met een motorverzekering vergelijken

Heel duidelijk en overzichtelijk. Prettige manier om een motorverzekering af te sluiten
T. Gerritsen, Enschede
Top service. Kan het iedereen aanraden.
H. van Loon, Apeldoorn
Hartelijk dank voor de goede hulp!
A. de Boer,Haarlem

motorverzekering vergelijken

9.1
Onze motorverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9,1.

9.1/10

(Gebaseerd op 48 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top