Brommerverzekering vergelijken

Brommerverzekering afsluiten vanaf €1,-

Voordelen brommerverzekering

Bedenktijd

Wij werken met 14 dagen bedenktijd. Past het afgenomen product toch niet bij u, dan kunt u deze binnen 14 dagen na het afsluiten hiervan kosteloos annuleren. Wij bieden graag producten aan waar onze klanten tevreden over zijn.

Laag instaptarief

U stap bij ons op een lage premie. Wij bieden al direct een hoge b/m korting. U kunt tot wel 50 % direct aan korting ontvangen.

Goedkoopste premie

Doordat wij constant de markt van vrachtautoverzekering in de gaten houden, werken wij uitsluitend met gerenommeerde verzekeraars. Dit levert ook de goedkoopste premie van Nederland voor u op.

Maximale no – claim korting

De verzekeraar waar wij mee werken kunnen u een hoge no-claim korting geven. Dit kan wel oplopen tot zo’n 85%. Op dit moment is dit de hoogste korting die u kunt krijgen op een scooterverzekering

Korting overdragen

Wanneer u schadevrije jaren heeft opgebouwd en u wilt deze niet meer gebruiken. Dan kunt u deze gebruiken voor een andere verzekeringen. U kunt dan denken een een auto / motorverzekering. Deze dient dan wel bij ons aangevraagd te worden.

Brommerverzekering algemene informatie

Het aantal brommers in Nederland is de laatste jaren enorm toegenomen. Na een daling in 1976 is in 2006 het aantal brommers in Nederland toegenomen. Volgens de laatste metingen zijn er ongeveer zo’n 950.000 aantal brommers in Nederland aanwezig.

Elke brommer dient in Nederland minimaal WA verzekerd te zijn. De WA dekking houdt in, dat u verzekerd bent tegen schade die u toebrengt aan andere weggebruikers. De schade die ontstaat moet dan wel uw schuld zijn. U kunt bijvoorbeeld schade maken tegen een andere brommer of misschien wel een voetganger. Een ongeluk zit helaas altijd een in klein hoekje. Wanneer u de brommer uitgebreider wilt verzekeren kunt u ook kiezen voor onderstaande dekkingen.

Ruimere dekkingen

Een voorbeeld van een ruimere dekking is de WA + diefstal dekking. U bent naast de WA dekking ook verzekerd tegen diefstal. Wordt u brommer helaas gestolen dan krijgt u een uitkering van de verzekeraar hiervoor.

Vervolgens is er de WA + beperkte casco dekking, naast de WA dekking bent u ook verzekerd tegen: brand , ontploffing , blikseminslag , zelfontbranding , kortsluiting , diefstal , inbraak , poging tot diefstal of inbraak , relletjes , storm , door storm vallende voorwerpen , aardbeving of aardverschuiving of een botsing met vogels of andere loslopende dieren. Deze dekking wordt tegenwoordig veel afgesloten. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars, de meeste van deze verzekeraar bieden deze dekking dan ook aan. De premie wordt voornamelijk gebaseerd op leeftijd , postcodegebied , cataloguswaarde.

De meest uitgebreide dekking is de all risk dekking. U bent verzekerd tegen de hierboven omschreven gebeurtenissen maar ook tegen schade die u toebrengt aan uw eigen voertuig. Ook al is het uw eigen schuld. Op het moment dat u betrokken raakt bij een ongeval door uw schuld en uw voertuig is hierdoor beschadigd. Kan kunt u deze op kosten van de verzekeraar laten maken.

Wij raden u aan, indien u betrokken bent bij een ongeval om de schadeformulieren zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Zorg ervoor dat beide partijen een handtekening op het schadeformulier zetten.

Veelgestelde vragen brommerverzekering

Ik heb mijn brommer WA + bij jullie verzekerd. Welke slot raden jullie mij aan !

Het slot moet altijd een ART goedgekeurd slot zijn. Voor brommers moet dit minimaal een art. klasse 3 slot zijn.

Vroeger liep een brommerverzekering altijd van 1 mei tot 1 mei het jaar daarop, is dat nog steeds zo.

Nee, tegenwoordig zijn brommers gekentekend. Hierdoor bent u verplicht zodra het voertuig op uw naam staat direct te verzekeren. De verzekering loopt nog wel steeds een jaar. Maar niet meer van mei tot en met mei.

Ik kan de meldcode van mijn brommer niet vinden. Waar vind ik deze voor de verzekering.

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het voertuigidentificatienummer oftewel het chassisnummer.

Kan ik de dekking van mijn brommerverzekering zomaar aanpassen.

Ja, u kunt de dekking op elk gewenst moment omzetten. U kunt dit schriftelijk of per email aan ons kenbaar maken. Wij zullen dan per eerstvolgende mogelijkheid de verzekering voor u aanpassen.

Moet een maandbetaling van mijn brommerverzekering altijd via een automatische incasso.

Ja helaas gaan maand en kwartaalbetalingen via een automatische incasso. Half jaar of jaarbetalingen kunnen eventueel via een acceptgiro.

Is het mogelijk om mijn brommer op zondag te verzekeren.

Ja het is bij ons 7 dagen in de week , 24 uur per dag mogelijk om een verzekering aan te vragen.

Bestaan er ook aanvullende verzekeringen voor mijn brommerverzekering.

U kunt voor uw brommer een ongevallenopzittende of een verhaalsrechtsbijstandverzekering extra sluiten.

Mijn voorkeur gaat erna uit om een brommerverzekering telefonisch aan te vragen. Is dat een probleem ?

Nee, u kunt zowel per telefoon als via onze website een verzekering aanvragen. Neemt u, gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen u direct te woord staan.

Klanten deelden hun ervaring met het vergelijken van een brommerverzekering

Binnen een paar minuten een brommerverzekering kunnen afsluiten
R. Schouten, Almelo
Makkelijk geregeld en ook nog goedkoper
P. van Beek, Almere
€10 goedkoper uit
H. Willems, Spijkenisse
Alles is heel duidelijk en voor vragen kan je altijd bellen
T. van Vliet, Gouda

brommerverzekering vergelijken

8.8
Onze brommerverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,8.

8.8/10

(Gebaseerd op 103 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top