Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering afsluiten vanaf €5,-

Voordelen autoverzekering

Direct dekking

Wanneer u een autoverzekering via onze website gaat afsluiten, dan kunt u hiermee direct de weg op. Per email zult u hier ook een bevestiging van ontvangen.

Veilig verzekeren

Wij maken gebruik van een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Dit doen wij door gebruik te maken van SSL. Tevens zorgen wij ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft.

Internetkorting

Doordat wij efficiënter en goedkoper te werk kunnen gaan. Kunnen wij dezelfde verzekeringen tegen een lager tarief aanbieden.

Bedenktijd

Wij werken met 14 dagen bedenktijd. Past het afgenomen product toch niet bij u, dan kunt u deze binnen 14 dagen na het afsluiten hiervan kosteloos annuleren. Wij bieden graag producten aan waar onze klanten tevreden over zijn.

2e gezinsauto

Gaat u een tweede auto aanschaffen en deze ook bij ons verzekeren. Dan kunnen wij deze verzekering met dezelfde korting als uw eerste auto aanbieden.

Autoverzekering voor jeugdbestuurder

Op dit moment hebben wij een aantal verzekeraars, die speciaal polissen hebben ontwikkeld voor bestuurders op de 24 jaar. Deze groep maakt over het algemeen veel schades. Deze polissen worden tegen een scherp tarief op de markt gezet.

Maximale korting

U kunt bij ons een korting tot wel 85 % korting opbouwen. Deze bouwt u op door schadevrij rond te rijden. Hoe meer schadevrije jaren u heeft. Hoe hoger de korting zal gaan worden.

Aanvullende verzekeringen

U kunt bij ons de autoverzekering , met allerlei aanvullende verzekering uitbreiden. Zo kunt u kiezen voor WA, WA + en WA + volledig casco. Daarnaast zijn deze ook nog extra uit te breiden met een rechtsbijstandsverzekering of inzittendenverzekering.

Autoverzekering algemene informatie

Voor de autoverzekering bestaan verschillende dekkingen. U dient altijd minimaal een WA dekking af te sluiten voor uw auto. Dit is vanuit de wegenverkeerswet verplicht. Zodra u de eigenaar wordt moet dit minimaal geregeld zijn. De WA dekking houdt in dat u verzekerd bent voor schade die u toebrengt aan anderen.

Op het moment dat u schade tegen een andere auto of bijvoorbeeld een fietser veroorzaakt hebt en het is uw schuld. Dan bent u hiervoor verzekerd. De premie voor de WA dekking is voornamelijk afhankelijk van een aantal factoren. U moet dan denken aan leeftijd van de bestuurder, postcodegebied en gewicht van de auto.

U kunt de auto ook uitgebreider verzekeren. Zo kunt u kiezen voor de dekking WA + beperkte casco. Naast de hierboven omschreven WA dekking bent u ook verzekerd voor schade die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld: brand , explosie , kortsluiting , diefstal , inbraak , joyriding , ruitbreuk , aanrijding met wild / vogels of loslopende dieren, overstroming , storm of hagelschade. Zodra een van hier boven omschreven gebeurtenissen voorvalt , dan bent u hiervoor gelukkig verzekerd. Tegenwoordig valt het repareren van de voorruit ook vaak onder deze dekking.

Wanneer u de maximale dekking wilt hebben voor uw autoverzekering, dan moet u kiezen voor een all risk dekking. Uitgebreider dan een all risk dekking bestaat momenteel niet in Nederland. Naast de hierboven omschreven voorvallen bent u bij de all risk dekking ook aanvullend verzekerd voor schade door: botsen , omslaan , te water raken en voor schade van buitenaf.

De autoverzekering kunt u bij ons op verschillende manieren betalen. Zo kunt u een keuze maken tussen maandelijks , per kwartaal , per half jaar of per jaar. Wanneer u kiest voor een maand of een kwartaal betaling dient u er wel rekening mee te houden dat de verzekeraars dit middels een automatische incasso incasseren. Halfjaar en per jaar kunnen gewoon via een acceptgiro.

Aanvullende autoverzekeringen

Voor de autoverzekering bestaan ook een aantal aanvullende verzekeringen. Via onze vergelijkingsmodule kunt u deze aanvullende vergelijken en ook afsluiten. Zo kunt u een rechtsbijstandverzekering of een inzittendenverzekering extra afsluiten.

Als laatste raden wij u aan om in geval van schade altijd een schadeformulier in te vullen. Deze dient altijd ondertekend te zijn door de tegenpartij en u. Het is aan te raden de auto te laten repareren bij de aangesloten herstelbedrijven. Op uw “groene” kaart staan de dichtstbijzijnde garages vermeldt.

Veelgestelde vragen autoverzekering

Stel dat ik een schade heb, waar kan ik dit het beste melden.

U kunt het beste bij ons melden of anders bij de alarmcentrale.

Ik heb een vrijwarringsbewijs ontvangen wat moet ik hiermee doen.

Deze ontvangen wij helaas niet automatisch. Wij vragen u vriendelijk om deze per post of per email naar ons toe op te sturen

Welke dekkingen zijn er allemaal mogelijk bij een autoverzekering

U kunt kiezen voor de WA , WA + of voor een All risk dekking.

Is het tijdelijk schorsen van mijn verzekering verstandig.

Als u langer dan 1 jaar uw schadevrije jaren wilt vasthouden , dan is het schorsen van uw polis zeker verstandig. Hiermee blijven uw schadevrije jaren 3 jaar vaststaan.

Ik heb weleens gehoord van een b/m korting. Wat is dit ?

Hoe langer u schadevrij rijdt hoe hoger de uw korting gaat worden. Hoe minder premie u hoeft te betalen.

Vallen mijn accessoires automatisch onder de autoverzekering ?

Alle zaken die later aangebracht zijn na levering van de auto vallen niet standaard onder de accessoires. Deze dient u dus apart mee te verzekeren.

Ik heb mijn groene kaart van mijn autoverzekering digitaal ontvangen is dit een probleem

Tegenwoordig mag u deze ook uitgeprint bij u hebben. Wanneer u toch liever een origineel heeft kunnen wij deze altijd per post naar u verzenden.

Waar kan ik bij schade het beste mijn auto laten herstellen.

Deze vraag krijgen wij heel vaak gesteld. Hierdoor vermelden wij op uw groene kaart. De twee dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs.

Stap voor stap vergelijken


Bekijk de video autoverzekering via youtube


Honderden klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken

Hartelijk dank voor de snelle en goede service.
H. Bouman, Meppel
De goedkoopste autoverzekering die ik kon vinden. Perfect
S. Aartsen, Beverwijk
Zeer goed geholpen om de juiste autoverzekering te vinden
L. Visser, Lelystad
Snel geregeld en voordelig
T. Bos, Delft
Makkelijke en snelle manier om een auto te verzekeren!
S. de Bruin, Venlo
Dit had ik eerder moeten doen! Jaren teveel betaald.
E. Kok, Zwolle

autoverzekering vergelijken

9.0
Onze autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9,0.

9.0/10

(Gebaseerd op 123 reviews)

150+ maatschappijen

Verzekeraars vergeleken

Back to Top